تنها گذاشتن سالمند چه عواقبی را به دنبال دارد؟

نگهداری از سالمندان از جمله نکات ضروری جامعه امروزی ماست که این مهم، نیازمند فرهنگسازی ها و اهمیت می باشد. این روزها بخش بسیاری از جامعه ما را سالمندان تشکیل می دهند.نگهدار سالمند،مرکز مراقبت از سالمند،نگهداری از سالمند بیمار،

در خانواده‌های ایرانی پدر، مادر، پدربزرگ و مادربزرگ از جایگاه ارزشمندی برخوردارند و همه ما به‌واسطه آموزه‌های دینی، اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی‌مان سعی می‌کنیم در نگهداری از سالمندان نهایت تلاش خود را بکار گیریم.نگهداری سالمند،نگهدار سالمند

معمولا زمانی فرا می‌رسد که والدین به فرزندان خود نیاز زیادی دارند. این امر به دلیل بیکاری و فقدان درآمد هزینه‌های دارویی پیش‌بینی نشده و… می باشدو از جهتی دیگر سالمند سالخورده به دلیل مشکلات جسمانی، روانی و بیماری امکان دارد نتواند از پس کارهای خود به تنهایی برآید. از این رو به دیگران نیاز دارد تا از لحاظ تغذیه، نظافت ومراقبت‌های پزشکی او را یاری دهند.نگهداری از سالمند آلزایمری،نگهداری از سالمند با بیماری قلبی

افسردگی در سالمندی:

احساس تنهایی و افسردگی یکی از مشکلات دوران سالمندی است. دوری کردن از جامعه حالتی است که در آن فرد یا گروه تمایلی به برقراری ارتباط با دیگران را ندارد ، و قادر به برقراری این ارتباط نیست. در حالی که احساس تنهایی، حالتی است ناخواسته و نامطلوب که هنگام فقدان ارتباطات معنی دار اتفاق می افتد.استخدام نگهدار در منزل،نگهدار سالمند،نگهدار سالمند در تهران

بیشتر سالمندان احساس تنهایی می‌کنند، زیرا فرزندانشان دیگر با آن ها زندگی نمی کند. همچنین مرگ همسر نیز ممکن است به آن اضافه شود، بعلاوه به علت ناتوانی های جسمانی نمی‌توانند از خانه خارج شوند و با دیگران در ارتباط باشند. مروری بر ادبیات تنهایی سالمندان نشان می‌دهد منشأ بسیاری از حالت‌های نامتعادل روانی از قبیل افسردگی، خودکشی و یأس تنهاشدن و دوری از فرزندان می باشد. فرزندانی که وظیفه ی نگهداری از سالمند را به عهده دارد این احساس تنهایی را می تواند توسط مددکاران اجتماعی و نظام بهداشتی کمی برطرف نمایند.

تنهایی یا احساس تنهایی اثرات بسیار عمیقی بر روح و روان سالمند می گذارد. و می تواند تمام جوانب زندگی سالمند را در برگیرد و حتی سبب افزایش پیشرفت بیماری در سالمند شود و در میزان خوردن غذا و متابولیسم و تغییرات بیولوژیکی نیز تاثیربگذارد. عوامل زیادی سبب بروز افسردگی در سالندان می شود. سالمندان فاقد منابع مجدد دوستی هستند، زیرا بیشتر آنها کار نمی‌کنند و موقعیت ایجاد روابط دوستانه در فضای کارو یا دوستان هم سن و سالشان را نیز به نوعی از دست داده‌اند؛ این مساله تنهایی آنها را افزایش می‌دهد. این احساسات مایوس‌کننده، میزان مصرف داروهای آرام بخش و مسکن را در سالمندان افزایش می‌دهد.

عواقب تنها ماندن سالمند چیست:

هیچ دوره‌ای از زندگی مانند سالمندی پر مساله و نگران کننده نباشد، به همین دلیل سالمندان برای سالم زیستن به سازگاری فراوانی نیاز دارند.

تنها گذاشتن سالمند موجب می‌ شود مشکلات روانی در سالمند افزایش یافته و درک احساسات و انتظارات سالمندان از اطرافیان بیشتر شود.

افزایش روند بیماری در سالمند مبتلا به آلزایمر  نیز یکی از عواقب تنهایی سالمندان می باشد.از این روز نیاز سالمند به یک نگهدار سالمند بیش از پیش اهمیت خواهد داشت.زیرا سالمند ممکن است محل زندگی خود را در صورت خروج از منزل فراموش کند و خیلی از مشکلات دیگر که بر اثر پیشرفت بیماری آلزایمر سالمند را تهدید خواهد کرد.

از این رو فرزندان باید برای سالمندان تنها فکری اتخاذ کرده تا سالمندان عزیز بیش از پیش با مشکلات تنهایی دست و پنجه نرم نکنند.

ازدواج سالمند و یا استخدام پرستا سالمند برای نگهداری از سالمند می تواند بستر مناسبی را برای جلوگیری از افسردگی سالمند و پیشرفت بیماری های گوناگون فراهم آورد.

warning-signs-of-elder-financial-abuse-s-1940x1288
نگهدار سالمند

مركز نگهداري و مراقبت از کودک- سالمند- بیمار در منزل مه چهرگان با بکارگیری نیروهای مجرب و متخصص آماده ی خدمت رسانی 24 ساعته به شما و عزیزان شما می باشد.

مطالب مرتبط:

مراقبت از سالمند در منزل
معرفی شغل نگهداری از سالمند
استخدام نگهدار برای سالمند آلزایمری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *