شما پس از صرف زمان های طولانی و انرژی زیاد نگهدار مورد نظر خود را انتخاب می کنید. حال برخی والدین با تمام اعتمادی که به نگهدار کودک خود دارند باز هم بخوبی  نمی دانند آیا نگهدار کودکبه درستی از کودکشان مراقبت می کند؟ آیا به خوبی درباره ی مسائل نگهداری از کودک با نگهدار کودک صحبت کرده اند؟ پی بردن به این رازها زمانی میسر می شود که شما رابطه ای خوب و کاملی با نگهدار کودک داشته باشید.  رابطه ای که در آن با حفظ حدو مرزها دو طرف انتظارات خود را بدرستی بیان کنند و به صحبت های یکدیگر گوش نمایند. والدین با بکارگبری نکات زیر می توانید ارتباط خوبی را با نگهدار کودک خود داشته باشد و به رازهای پنهان میان نگهدار و کودک پی ببرند.مراقب کودک،استخدام نگهدار کودک،مراقبت از کودک در منزل،نگهداری از کودک،نگهداری کودک

1- انتظارات خود را مشخص و روشن بیان کنید:

اولین چیزی که بعد از ورود نگهدار کودک در منزل باید دقیق انجام شود صحبت کردن درباره ی انتظارات از نگهدار کودک آن هم بصورت کاملا واضح و روشن می باشد. به احتمال زیاد با او در مصاحبه و قبل از قطعی شدن استخدام او درباره ی برخی مسائل به صورت کلی صحبت کرده اید. اما بهتر این است که پس از استخدام نگهدار کودک نیز به طور روشن و صریح مسائل را بازگو کرده و نظر نگهدار کودک را در باره ی انتظاراتتان جویا شوید. مثلا اگر نگهدار کودک قرار است لباس های کودک را تعویض کرده و بشوید با او درباره ی حد کثیفی لباس صحبت کنید و یا اگر نگهدار کودک قصد پختن غذا برای کودکتان را دارد بخوبی درباره ی این موضوع با او صحبت کنید. برنامه ی سابق روزانه کودک را برای نگهدار کودک یادداشت کنید و چیزی را از قلم نیندازید. اگر نگهدار کودک از قوانینی که شما وضع می کنید تخطی نمود ممکن است ایراد کار از توضیحات نیمه کامل شما درباره ی قوانین باشد.

هدف از داشتن ارتباط خوب با نگهدار کودک جلوگیری از بروز اشتباه و تقویت رابطه می باشد.

2- گاهی با نگهدار کودک صحبت کنید  :

بعد از یک روز کاری زمان مناسبی است که با نگهدار کودک خود اندکی درباره ی مسائل مراقبت از کودک صحبت کنید. از او بخواهید درباره ی اینکه روز را چگونه سپری کرده اند و چه فعالیتهایی با کودک انجام دادند؟ آیا در طول روز مشکلی پیش نیامد و یا کودکان تا چه اندازه او را به دردسر انداخته است؟ درباره ی اخلاق و روحیات کودک و اینکه چگونه می توانید نکات منفی اخلاقی در کودک را بهبود ببخشید و به رشد جسمی و ذهنی کودک نمایید سخن بگویید. به خواسته های نگهدار کودک توجه کنید تا او نیز رازها و حرفهای خود را به شما بگوید.استخدام نگهدار کودک در تهران،نگهداری از کودک در منزل،مرکز نگهداری از کودک در منزل
مطلب بیشتر:چیزهایی که نگهدار کودک از شما پنهان می کند

3- اطلاعات مربوط به قوانین تربیتی را به نگهدار کودک بگویید:

اگر تکنیک های خاصی در ارتباط یا برخورد با کودک دارید آنها را برای نگهدار کودک بازگو کنید. این تکنیک ها می تواند شامل نکاتی تربیتی مثل آموزش نظم و انضباط به کودک، نحوه ی تنبیه کودک در هنگام انجام کارهایی خلاف میل شما و… باشد.

مطلب بیشتر:تنبیه کودک توسط نگهدار کودک

نگهدار کودک

مركز نگهداري و مراقبت از کودک، سالمند،بیمار در منزل مه چهرگان با بکارگیری نیروهای مجرب و متخصص آماده ی خدمت رسانی 24 ساعته به شما و عزیزان شما می باشد.

مطلب مرتبط:
نگهدار کودک بد را بشناسیم
سوالات مهم مصاحبه با نگهدار کودک
کودکان چه نگهداری را دوست دارند
آنچه نگهدار کودک باید بداند
چگونه به نگهدار کودک اعتماد کنیم؟

رفتار صحیح با نگهدار کودک چیست

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *